Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
    По понеделнишки супер ме зарадваха. 2 долни носача, 3 тампона, рейка термостат и незнам си кво за смяна
    За колко км това?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Споко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....
      Мен това ме е яд - спрял съм си пред вкъщи! Тиквеник е българина... жалко.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        За колко км това?
        Ми към 10 000, ама тогава само рециклирах носачите, не ги смених.
        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
        159 1.9JTDm
        156 1.8TS ...exxxx
        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Само за 5000 км по родните улици и аз съм за долни носачи.
          ...

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
            Ми към 10 000, ама тогава само рециклирах носачите, не ги смених.
            Е в такъв случай си е повод за застрахователна измама ...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Няма страшно и на мен ми счупиха нарочно задния джам на Алфата преди седмица
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Оправи ли го? Ко стана в Кобра?

И на мен някой ми е надраскал колата.... може би на Италфеста - веднага след това го забелязах.
                Тъкмо боядисах левия заден калник от удареното и на десния заден калник се появи драскотина
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Споко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....
                  Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Няма страшно и на мен ми счупиха нарочно задния джам на Алфата преди седмица
                  Пичове, в такава ситуация само комплексирани дебили, като тия, които вършат такива неща, биха се "успоколи" от факта, че и на други им се случва същото, че и по-зле...

@Kuku: На феста имаше по едно време едни млади девойки, които с едни дамски чанти, накичени с дрънчащи, лъскави нещица, така сладко се бяха облегнали на цялостно пребоядисаната ми кола, че направо ми идеше да им кажа, че не са прави (а също, че и майките им не са прави)... Просто си преместих колата възможно най-далече от тълпата, но идеята ми е, че не е невъзможно някой несъзнателно да те е задрал точно там... От друга страна на всички останали места и паркинги хората са тооолкова внимателни, че направо не знам къде би могло да ти се случи нещо подобно...

На мен пък миналата седмица ми се случи следното: Паркирал съм в Бизнес Парка и до мен спира едно "Роло" с две мацки, ама доста близо (точно като да си отвори едната малко по-рязко вратата и да ми "навърти" едни 200 лева боядистване)... Аз седя на 2 метра от колата и вече си прочиствам гърлото за крещене, когато жената, която слизаше от "Роло"-то (даже беше от пасажерската страна), напълно изненадващо за мен отвори вратата с невероятно внимание и слизането и отне към 3 минути, държейки вратата така, че дори да не се доближи осезаемо до моята... Гледах ей така: Даже после ми стана гадно, че не отидох да и кажа "Мерси, че не ми одра колата", защото беше повече от явно, че жената точно за това внимаваше...
                  С две думи: Не всичко е изгубено!
                  Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:36.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Пичове, в такава ситуация само комплексирани дебили, като тия, които вършат такива неща, биха се "успоколи" от факта, че и на други им се случва същото, че и по-зле...
                    Бацко писнало ми е да им треперя на тия ламарини...Напоследък гледам да ги приемам по-спокойно тези "набези". Неприятно е наистина, но все пак ценя себе си, нервите си и здравето си повече Имам каско, което за сега да чукна на дърво си ми плащат добре и аз си правя колата след това (вече втора щета за последните 6 месеца от недоброжелатели).
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                      Само за 5000 км по родните улици и аз съм за долни носачи.
                      Аз и толкова не можах.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Левия ми заден калник днес е надран от малки котешки нокти- целия, то горе до долу, тук ги хранят едни пенсионерки и има поне 50 котки, от тях половината домуват върху алфата( имаше и такава тема) , на обяд едно бездомно куче подгони котка и се качи на покрива на съседния мерцедес, невиждана досега от мен гледка.Така, че май винаги има и по лошо, утре ще купя полир паста, не за друго, а за да се пързалят повече и да забиват по- дълбоко нокти.На някой да му се намира свободен калашник за няколко часа?
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:27.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• То не са надирания от врати, камъчета, клонки, малоумни маневри, умишлени и какво ли още не.
                          Е за това ми писна да давам пари за външен вид...
                          Да е здрава, че да не стане беля, останалото все тая.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• И аз отдавна съм се примирил с външния вид. От време на време ме натискат да я водя да и оправят забележките по боята, но на мен не ми пука особено. Важното е да върви като хората.

Comment

• Аз нямам никакви външни забележки, освен вече котешките
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ЕЙ БЕСЕН СЪМ !!!!
                                Може ли да си се напил да се качиш в колата и да пометеш 3 коли и да не спреш ?
                                Ква е ситуацията :
                                Тясна квартална улица,спрели коли от лявата ми страна.
                                Виждам пред мене се палят фарове и излиза кола,а улицата е тясна за разминаване.Викам си на акъла "Къде тръгна бе?"
                                Виждам,че след 3 метра между спрелите коли има празно място и си правя сметката,че "колегата" ще се мушне там за да се разминеме,понеже аз съм плътно до бордюра.
                                Да ама не минава си пича,чупи ми огледалото,прави ми 2 деруги от край до край на колата,удря таксито зад мене по същия начин,и колата зад таксито,в която се возеха мои приятели.Набързо от 2те коли слезнахме 5,6 човека и ко*елето си наби камшика и изчезна.Естествено за мой късмет осветление на номера НЯМА,улично също и номера му остана загадка.Има късмет,че не го докопахме просто за Алфата щях да му изям далака.
                                Все пак ако някой види червен пасат 2ка с черна боя по лявата страна нека да запише номера.
                                Благодаря за вниманието
                                Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                                sigpic

Comment

Working...
                                X